Tuesday 31 January 2012

Saa er der update igen fra de varme lande!

Vi er nu kommet lidt bedre ind i rytmen hernede og er saa smaat ved at faa styr paa arbejdsrutinerne. I gaar arbejdede vi meget haardt for at imponere den dame, der ejer baade boernehjemmet og pigeskolen (hun er som regel ret sur, saa vi vil gerne goere et godt indtryk). Vi fik baade vasket op efter morgenmad, vasket boernenes toej (i haanden!), laerte at rense fisk, pillede bananlignende frugter, sad lidt inde i klasserne og badede de smaa efter skole. Vi var godt slidte op, da vi gik hjem, og vi lugtede af fisk!

I dag fortalte vi damerne paa boernehjemmet, at vi hellere vil moede fra 7-14 i stedet for 7-12 og igen 15-17, som nogle af de andre frivillige har gjort. Paa den maade faar vi ogsaa tid til at lave nogle ting om eftermiddagen. Vi var ogsaa med i skolen og hjalp mellemklassen med deres opgaver. Lige nu laerer de blandt andet at skrive paent paa linjerne. Den aeldste klasse laerer i oejeblikket om Human Rights.

De to andre piger, som boede paa pigeskolen, er begge rejst videre, saa lige nu er det kun os herhjemme. Paa projektet arbejder der to tyskere, men de er der kun et par timer hver dag, fordi de bor langt vaek, saa lige nu er der mange opgaver, som skal klares. Vi har dog faaet at vide, at der formentlig kommer nogle flere omkring den 15. februar. I dag manglede de saebe til toejvask og opvask, saa Sara maatte en tur paa indkoeb, og det var de meget glade for.

Vi planlaegger at tage til Kokrobite strand i weekenden, hvor vi har faaet at vide, at der kommer mange andre europaeere. Vi skal bo paa et hotel, der hedder Big Millys Backyard, hvor de vistnok holder populaere reggae-nights om loerdagen.

Det var alt for nu, vi haaber, i alle har det godt derhjemme!

No comments:

Post a Comment